شماره سوم فصلنامه گوهرسیرجان، تابستان سال ۹۷ منتشر شد؛ در سرمقاله این شماره، ابوذر حلوایی پور مدیر روابط عمومی و امور بینالملل شرکت معدنی وصنعتی گلگهر نوشته است:
توجه جدی به فرهنگ رویکرد جدیدی است که در ۴ سال گذشته تاکنون ازسوی روابط عمومی و امور بینالملل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر دنبالمیشود. انجام کارهای فرهنگی در کشور همواره دشوار بوده و در اینباره نیز سخن بسیار گفته شده است. یکی از مشکلات انجام کار فرهنگی در کشور ناشی از آن است که همچنان به این نوع فعالیتها به چشم اقداماتی غیرضروری و تجملاتی نگاه میشود و همین امر نیز سبب شده تا انجام امور فرهنگی همواره در آخرین مرحله و به زمانی موکول شود که هیچ فعالیت دیگری برای انجام دادن باقی نمانده باشد. در حالیکه فرهنگ، پایه و اساس ایجاد و بقای یک جامعه است.
نگاه ما به انجام فعالیتهای فرهنگی در سطح مسائل کماهمیت نیست، ما توسعه فرهنگی را لازمه توسعه اجتماعی و اقتصادی میدانیم و همین امر نیز سبب شده تمامی مشکلات و سختیهای راه ما را از حرکت استوار در این مسیر بازندارد.
در چندماه گذشته تاثیر تغییر شرایط اقتصادی کشور و متاسفانه فشار این تغییرات بر واحدهای تولیدی کشور و بر زندگی بسیاری از اقشار جامعه، مشخص است.
درچنین شرایطی انجام امور فرهنگی بیش ازپیش دشوار شده است، اما ما در مدیریت روابط عمومی و امور بینالملل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر معتقدیم در بحرانهای اقتصادی نیز نباید از توجه به امورفرهنگی غافل شویم، حتی در چنین شرایطی اجرای برنامههای فرهنگی از اهمیت بسیار بالاتری نیز برخوردار است، زیرا فرهنگ مانع از آن میشود که بحران اقتصادی به بحران اجتماعی تبدیل شود. کشورهایی که فرهنگ همدلانه قویتری دارند و سرمایهگذاری بیشتری روی حوزه فرهنگ کردهاند، در زمان بحران اقتصادی، تابآوری بالاتری دارند.
مدیریت روابطعمومی شرکت گلگهر باوجود تمامی بحرانهای اقتصادی و اجتماعی، این تابستان را پرتوانتر و پرکارتر از سالهای قبل به پایان رساند. در این فصل اعیاد مهم غدیر و قربان را پشت سرگذاشتیم و در ادامه شروع ماه محرم را داشتیم. مدیریت روابطعمومی و امور بینالملل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در این مناسبتها برنامههای ویژهای را در سطح شهرستان و برای مردم عزیز سیرجان تدارک دید و در کنار این برنامهها، توسعه فرهنگی را دنبال میکرد.
روابط عمومی و امور بینالملل شرکت گلگهر توجه ویژهای نیز به کودکان و نوجوانان داشته و با برگزاری برنامههای گوناگون در سطح شهرستان سیرجان مانند جشنواره فرهنگی سیرجان و جشن محلات این امکان را فراهم کرده تا کودکان و نوجوانان این شهرستان از فضایی شاد بهره ببرند و البته از آموزش به این کودکان و نوجوانان در حد توان خود غافل نشدهایم.
توجه به هنرمندان اولویت دیگر ما بود که با بهرهگیری از توان هنرمندان بومی در برنامههای مختلف شرکت، امکان حمایت بیشتر از این عزیزان و دیده شدن آن ها را فراهم کردیم. برگزاری نمایشگاههای مختلف فرهنگی و هنری راهی برای حمایت از جوانان عرصه فرهنگ و هنر شهرستان سیرجان بود که در تابستانی که گذشت با جدیت پیگیری و اجرایی شد.
خوشبختانه مردم نیز از تمامی برنامهها استقبال بینظیری کردند و همین امر نشان از موفقیت ما در اجرای این برنامهها دارد. برپایی نمایشگاه کتاب با حضور ناشران، تخفیف برای خرید کتاب و استقبال خوب مردم شریف سیرجان از نمایشگاه کتاب نیز موفقیت برنامههای ما را نمایانتر میکند.
درنهایت معتقدیم کار فرهنگی نه کاری غیرضروری و نه امری تجملاتی است که در زمان قدرت مالی به آن پرداخته شود، بلکه یکی از نیازهای اصلی جامعه است که نباید از آن غفلت کرد. کار فرهنگی اساس و زیربنای دستیابی به یک جامعه سالم و توسعهیافته، راهحل انتخابی برای درمان و کاهش معضلات و پیشزمینه اجرای برنامههای عمرانی و اقتصادی است.